کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

ترکیه: آمریکا رویکردی دوگانه در برابر تروریست ها دارد

ترکیه در واکنش به نام نبردن از گروه تروریستی فتو و ی.پ.گ و شاخه سیاسی آن پ.ی.د در گزارش وزارت خارجه آمریکا درباره تروریسم در سال ۲۰۱۸ تصریح کرد که این یکی از بارزترین نمونه رویکرد دوگانه در برابر گروه‌های تروریستی است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۷ - ۱۴ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 05
کد خبر: ۲۷۰۱۶

به گزارش راهبرد معاصر، در پی نشست کابینه ریاست جمهوری ترکیه که به ریاست رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور این کشور برگزار شد، بیانیه ای در رابطه با گزارش وزارت خارجه آمریکا درباره تروریسم در سال ۲۰۱۸ منتشر شد.

 

در این بیانیه تصریح شده است: عدم ذکر نام‌های گروه تروریستی فتو ( که تحت نظر فتح اله گولن فعال ناراضی ترک و عامل اصلی کودتای ۱۵ جولای ۲۰۱۶ در آمریکا بسر می برد) و ی.پ.گ و شاخه سیاسی آن پ.ی.د که هر دو شاخه گروه تروریستی پ.ک.ک در سوریه هستند، در گزارش وزارت خارجه آمریکا درباره تروریسم در سال ۲۰۱۸ یکی از بارزترین نمونه رویکرد دوگانه نسبت به گروه‌های تروریستی است.

 

در این بیانیه آمده است: ترکیه از سال ۱۹۸۴ تاکنون بدون هیچ وقفه ای با تروریسم جدایی طلب مبارزه کرده است. ترکیه در معرض حملات گروه‌های مختلف تروریستی در سطح جهان از جمله آسالا قرار داشته است. در سال‌های اخیر، بروز بحران انسانی در سوریه علاوه بر داعش منجر به تشکیل ی.پ.گ شاخه گروه تروریستی پ.ک.ک در منطقه ما شده است.

 

همچنین در ادامه بیانیه تصریح شده است: ترکیه در عین حال که میزبان حدود چهار میلیون پناهجوی است با گروه‌های تروریستی نیز مبارزه می کند. طی عملیات های درون مرزی و برون مرزی همچون سپر فرات، شاخه زیتون و چشمه صلح مناطق بسیاری را از حضور تروریست های داعش، پ.ک.ک و ی.پ.گ پاکسازی کرده و بسیاری از آنها را به هلاکت رساندیم. همچنین با فرقه تروریستی فتو که عامل کودتای نافرجام ۱۵ جولای است نیز مبارزه بسیار موفقی پیش برده ایم.

 

همچنین تاکید شده است: هرگام ترکیه در راستای مبارزه با تروریسم و خنثی کردن تروریست ها است. این مبارزه ترکیه، علاوه بر تامین امنیت مرزی خود در راستای صلح و آینده همه دوستانش به ویژه متحدینش در ناتو صورت می گیرد. با این حال نام گروه تروریستی فتو و ی.پ.گ و شاخه سیاسی آن پ.ی.د که هر دو شاخه گروه تروریستی پ.ک.ک در سوریه هستند، در گزارش وزارت خارجه آمریکا درباره تروریسم در سال ۲۰۱۸ ذکر نشده است که این یکی از بارزترین نمونه رویکرد دوگانه نسبت به گروه های تروریستی است.

 

در ادامه آمده است: ایالات متحده که با استناد به ضرورت مبارزه با تروریسم در سراسر جهان فعالیت می کند، بعد از این گزارش٬ دیگر در زمینه تروریسم حرفی برای گفتن به کسی ندارد. ترکیه با عزمی راسخ به مبارزه خود با تمامی گروه های تروریستی از جمله؛ داعش٬ پ.ک.ک، فتو و پ.ی.د ادامه خواهد داد.

منبع: ایرنا

ارسال نظر